Välkommen till Bad & Toaspecialisten i Hedemora

Välkommen till oss!

Vi har butik i Hedemora och även en webb-butik. I vår fysiska butik har vi dock än så länge ett mycket större sortiment av badrumsmöbler, duschar, toaletter, VVS-material m. m. än i webbutiken. Välkommen hit!

 

Butiken i Hedemora

Vi slog upp portarna till butiken i Falun under våren 2007. På grund av upprepade inbrott och skadegörelse bestämde vi oss för att flytta "hem" butiken till ladan på landet i Hamre, Hedemora, 2019. Här ligger vårt moder-bolag som startades under 60-talet och vår butik här ligger i en pittoresk gammal lada! Vår montör finns fortsatt kvar i Falun där han endast jobbar med fritidstoaletter men butiken är alltså stängd.

 

I vår butik i Hedemora finns bland annat produkter för badrum, tvättstuga, fritidstoaletter, värmesystem och VVS-produkter.

I butiken finns utställningar med badrumsmöbler, duschväggar, duschkabiner, blandare, fritidstoaletter, värmepumpar, varmvattenberedare och annat som hör vår bransch till. Vi har även ett stort lager med VVS-produkter för både proffs och hemmafixare.

Vi har VVS-montörer ute på fältet som utför alla inom branschen förekommande arbeten -nyinstallationer, service, montering av badrumsmöbler osv. 

Vi har även en montör inne i butiken för att svara på frågor och funderingar som kunder har.

 

Vår webshop

Under våren 2014 tog vi steget in i E-handeln och de produkter som du tycker fattas i webshopen finns antagligen i vår butik eller hos någon av de grossister/leverantörer vi samarbetar med.

Kontakta oss för att få pris och leveranstid på den produkt du inte hittar!

 

Våra tjänster

  • Installation: Du kan få hjälp med montering/installation av bland annat badrumsinredning, duschar, värmesystem, golvvärme och fritidstoaletter.
  • Service: Vi utför service på alla inom branschen förekommande arbeten! Vår montör i Falun är även auktoriserad serviceman för fritidstoaletterna Cinderella.
  • Försäljning: Vi säljer det mesta inom VVS-branschen och områden som badrum och fritidstoaletter.

 

Bilder från några av våra utställningar genom åren

 

   

 

 

Om oss:

Bad & Toaspecialisten i Hedemora AB

Org. nr.: 556400-7242

Hamre 68

776 90 Hedemora

 

Vår besöks- och butiksadress:

Hamre 68

776 90 Hedemora


 

Nå oss:

På telefonen: 0225-107 26

Vid frågor kring förbränningstoaletter: 070-755 27 00 (Direkt montör) OBS! Endast frågor kring förbränningstoaletter.

E-mail: info@badochtoaspecialisten.se

 

Sidan uppdaterad 2023-06-21 JE

Produkter