Välkommen till Bad & Toaspecialisten

Under den här fliken hittar Du lokala kampanjer, utställningsmöbler till utförsäljning och annat som rör butiken i Hedemora.

I vår fysiska butik har vi ett större sortiment än i webb-butiken! Välkommen hit!

2021-09-28

IFÖ Badrumskampanj

Nu har IFÖs badrumskampanj dragit igång! Kampanjpriser på toaletter, WC-sitsar, möbelpaket och mycket me

Kampanjen pågår t o m 31/10 

 

2020-09-07

Lagerrensning -50%

Vi har gjort en rejäl lagerrensning och har fyllt en av ladorna på gården med reavaror! Vi ger 50% på alla produkter i ladan. Här hittar du badkar, duschväggar, badrumsskåp- och speglar, badrumskrokar, tvålpumpar, badrumsmattor m. m.

Välkommen!

 

2020-01-27

Välkommen till Hedemora!

Nu är butiken i Falun stängd och vi håller för fullt på att ställa i ordning i vår "ny-gamla" butik i ladan på landet i Hamre, Hedemora.

Välkommen hit!

 

 

2019-08-21

Vi flyttar hem!

 
Under den senaste tiden har vår butik vid ett flertal tillfällen varit drabbad av inbrott och skadegörelse. På grund av detta har vi nu bestämt att stänga butiken i Falun och flytta verksamheten.
 
 
Vi kommer att flytta till Hamre utanför Hedemora där vårt huvudkontor ligger. Här kommer vi i första hand att satsa på vår webb-butik men vi kommer även ha öppet för kunder som vill handla i en fysisk butik.
 
 
Vår montör kommer att finnas kvar i Falun och fortsätta installations/service-delen som tidigare, så behöver du hjälp är det bara att kontakta oss precis som vanligt!
 
 
Vi skyndar långsamt och börjar så smått att sälja ut vissa av våra utställningsmöbler, -duschar och -wc-stolar. Vi säljer även ut vissa lagervaror och vissa exemplar av badrumsmattor, tvålpumpar, doftljus m.m.
 
VÄLKOMMEN!

 

 

 

2018-10-15

Problem med kalk i vattnet?

Vi har många kunder som är bekymrade över att det blivit mycket kalk i vattnet. Vi kan rekommendera Aqua 2000 som finfördelar kalken så det kan följa med ut i ledningarna istället för att fastna i ledningarna. Se mer genom att klicka på bilden:

 

 

2018-08-28

Installerat och Klart-priser!

På våra kunders begäran återinför vi konceptet med Installarat och Klart-priser på WC-stolar, köks- och tvättställsblandare och duschset.

Lägg till 1500,- på varans pris och du har vårt Installerat och Klart-pris. Svårare än så är det inte!

 

Ingår: Arbete, resa, erforderligt material, bortförsel av det utbytta materialet. Gäller efter ROT-avdrag, inom ca 1 mils radie från butiken och standardinstallartioner/byten. Gäller vid byte av befintlig produkt.

 

 

2018-02-28

Vi byter kostym

Under mars kommer du som kund att se några små förändringar hos oss.

Vi byter till en ny kostym som passar oss ännu bättre! Vi byter namn och grafisk profil. Genom namnbytet vill vi visa vårt fokus på badrum och fritidstoaletter.

 

Genom åren har vi vuxit oss stora inom området för toaletter för fritidshus och då främst förbränningstoaletter.

Vi säljer, installerar och utför service på de största fabrikaten som förekommer på marknaden. Vi säljer även stora partier av reservdelar och förbrukningsartiklar från våra stora leverantörer; Fritidstoa/Cinderella, Separett och Pacto.

Vi vill underlätta för våra kunder att hitta oss genom vår nya kostym.

 

Vårt andra stora fokus ligger på det som hör ”vanliga” badrum till; renoveringar, blandarbyten, reparation av rinnande toaletter m. m.

 

Sist men inte minst; Vi utför fortfarande alla inom branschen förekommande arbeten; installation och service av allt från pannor till blandare och fixande av frusen vatten och stop i avloppet.

 

Samma personal, samma personliga service, bara ny kostym.

 

Välkommen till oss!

/Din rörmokare

 

2017-08-27

Stolta sponsorer till Skördeloppet i Hedemora

Igår gick Skördeloppet av stapeln i Hedemora och vi sponsrade med ett helt vinstregn efter banan!

Här är bilder på några som plockade med sig fina priser från oss vid vår station:

   

 

 

 

 

Tack för i år!

 

2017-05-11

Tack till alla kunder och säljare som firade 10-års jubileum med oss!

     

Lite kort från dagen! Vi bjöd på tårta och korv, Maritha från Klut sålde städprodukter, vi har fått tillfälligt besök av http://sotahem.se som säljer inredningsdetaljer och så lite kort på kunder som diskuterar produkter.

 

 

 
Produkter